Dreamers Den Dekbedovertrek Dubbelzijdig Marine/Wit

  • €69,95
  • Model: Dreamers Den Dekbedovertrek Dubbelzijdig Marine/Wit
  • Beschikbaarheid: Op voorraad

Dit double face dekbedovertrek is gemaakt van Egyptisch percale katoen. Doordat het overtrek omkeerbaar is wordt jouw slaapkamer een moderne kamer! Dit mooie dekbedovertrek is verkrijgbaar in 5 mooie kleurcombinaties. Let op: dit dekbedovertrek is inclusief instopstrook 260cm lang. Egyptisch katoenDe koning van alle katoensoorten. Egyptisch katoen wordt beschouwd als een superieure katoensoor..

Beschikbare opties:

Dreamers Den Dekbedovertrek Dubbelzijdig Marine/Wit

Dit double face dekbedovertrek is gemaakt van Egyptisch percale katoen. Doordat het overtrek omkeerbaar is wordt jouw slaapkamer een moderne kamer! Dit mooie dekbedovertrek is verkrijgbaar in 5 mooie kleurcombinaties. Let op: dit dekbedovertrek is inclusief instopstrook 260cm lang.

 

Egyptisch katoen

De koning van alle katoensoorten. Egyptisch katoen wordt beschouwd als een superieure katoensoort vanwege de lange, fijne, soepele vezels. Het staat bekend als het zachtste en meest duurzame katoen ter wereld en gaat doorgaans veel langer mee dan gewoon katoen. Dit komt door de lengte van de vezel, die het namelijk mogelijk maakt om de fijnste garens te maken zonder de sterkte van het garen op te offeren. 

Hand geplukt 

Egyptisch katoen is met de hand geplukt wat de hoogste zuiverheid garandeert. Bovendien belast het handmatig plukken de vezels niet - in tegenstelling tot machinaal plukken - waardoor de vezels recht en intact blijven. 

Levende kleuren

Door gebruik te maken van kwalitatief hoogwaardige en milieubewuste verf blijven de kleuren oneindig lang mooi en levend. Een bijkomend voordeel van deze hoogwaardige verfstoffen is dat het naast de kleurechtheid de stof ook zachter maakt. 

Dekbedovertrekken

Onze dekbedovertrekken zijn in alle opzichten royaal te noemen. De instopstrook loopt door waardoor je voldoende stof hebt om hem onder de dikste matrassen te kunnen stoppen. De totale lengte is namelijk 260 centimeter. 

Hoeslakens

De hoeslakens hebben een maximale hoekhoogte van 30 centimeter en hebben rondom een kwalitatief elastiek, waardoor je een perfecte pasvorm krijgt. 

Kussenslopen

De losse kussens zijn uitgevoerd als “Oxford” dit wil zeggen, dat er een extra opstaande rand stof rondom het hoofdkussen is gestikt. Dit straalt luxe uit en is mooi te combineren met de originele kussenslopen, die bij de dekbedovertrekken worden meegeleverd. 

Wat klanten over Egyptisch katoen zeggen;

“Simpelweg het fijnste wat er is. Kraakt, kreukt en knispert alsof het leeft.” 

“Zalige dekbedovertrek! Eenmaal hieronder slapen en je wilt niks anders meer” 

“Dit beddengoed is goddelijk”


Specificaties
Maat 140x200/220, 200x200/220, 240x200/220
Type Instopstrook Over de gehele breedte
Kleuren Blauw
Materiaal Egyptisch Katoen